HU | EN
SCROLL DOWN
SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

Bérlés
Ha felkeltettük érdeklődését és gazdagítani szeretné környezetét, első lépésként a festmény bérlést javasoljuk. Bérlés szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza: Nagy hangsúlyt fektetünk az Ön egyéni igényeinek és ízlésvilágának megismerésére. Ezeket, valamint a rendelkezésre álló teret figyelembe véve összeállítjuk Önnel együtt a javasolt portfolio, valamint virtuális látványtervet készítünk. Bérlésre a 3-6 hónapos időtartamot javasoljuk, amit követően Önnek lehetősége lesz a bérlés időtartamát meghosszabbítani, vagy másik képet választani. Vásárlási opciót örömmel kidolgozunk az Ön igényeinek megfelelően.
Szállítás és installáció
Az Önök kényelme érdekében, amennyiben igényli, gondoskodunk a festmények keretezéséről, szállításáról és installációjáról. Segítünk a megfelelő világítás kialakításában, valamint természetesen gondolunk a festmények biztosítására is.
Teljeskörű “art consulting”
Cégek esetében különösen hangsúlyos a vállalati branding és a társadalmi felelősségvállalás. Ezért megfontolásra ajánljuk teljeskörű „art consulting” szolgáltatásunkat, melynek keretében kiaknázhatja a festmény bérlés lehetőségeit a céges arculat erősítése érdekében és a helyi közösségben betöltött szerep hangsúlyozására.
Vásárlás
Festményeink természetesen megvásárolhatóak. A műgyűjtés gyakran lukratív befektetés és alternatívát biztosít a hagyományos befektetési formák mellett. Egy nekünk tetsző festmény az élvezeti értékén túl sok esetben növeli értékét és jó befektetésnek bizonyul. Szakmai tanácsadással állunk rendelkezésére.
Art Rendezvény
Gyönyörű festmények és művészeti tartalom hangulatos hátteret biztosítanak rendezvények számára, legyen szó akár ügyfélrendezvényről, akár nagyobb baráti társaság részére. A rendezvény teljeskörű, magas színvonalú szervezését, lebonyolítását vállaljuk. Míg a részleteket természetesen az Ön igényeihez igazítjuk, az esemény fókuszában a kortárs festők művei és vezetett művészeti előadás áll.

Ideális időtartam 2,5 – 3 óra. Minimum létszám 20 fő.
 

Árazás: Szolgáltatásainkat reális, elérhető áron bíztosítjuk az egyéni igények figyelembe vételével.