HU | EN
SCROLL DOWN
Rólunk

Rólunk

Az Art in the City – Kortárs festészet karnyújtásnyira

A jól megválasztott festmények élettel telivé teszik a teret, igényes környezetet biztosítanak mindenhol, legyen szó klasszikus vagy modern lakásról, irodáról, étteremről, kávézóról vagy akár egy teljes épületről.

Az Art in the City-nél Magyarországon alkotó festők műveinek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozunk. Kedvező ára mellett a bérlés lehetőséget nyújt arra, hogy egy vagy akár több festményt néhány hónapos bérlet formájában „kipróbáljanak”, megnézzenek otthonuk vagy irodájuk falán.

Célunk, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a legtehetségesebb, felemelkedő fiatal magyar festők, valamint a már ismertebb, érettebb művészek alkotásait. Nem vagyunk elkötelezve egyetlen művész vagy galéria felé sem, így nyitott szemmel és független ízléssel tudunk konzultálni Önnel, igazodva egyedi igényeihez, elképzeléseihez. Művészeink szerteágazó stílusokban és technikákkal alkotnak, így nincs olyan tér, amibe ne találnánk megfelelő festményt.

A festmények kiválasztása után teljes körűen gondoskodunk a szállításról, felfüggesztésről és igény esetén a biztosításról is.

Böngésszen portfóliónkban, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és lépjen velünk kapcsolatba!

 

Művészeti Kurátorunk: Szurcsik József 

Az Art in the City vezető művészeti kurátora Szurcsik József Munkácsy-díjas képzőművész, a kortárs művészeti élet ismert és elismert alakja. Mint festő, grafikus, szobrász, performer, zenész – sokoldalú művészi tevékenységet folytat. Több évtizedes szakmai pályája alatt számos hazai és nemzetközi kiállításon nagy sikerrel vett részt alkotásaival. Különböző szakmai kuratóriumok tagjaként számos projekt megvalósításában közreműködött, valamint vezető kurátorként kortárs művészeti és összművészeti programokat, eseményeket vezetett. Emellett aktívan részt vesz a hazai művészeti felsőoktatásban, jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem Grafika Tanszékének vezetője, egyetemi docens. Portfóliónkat Szurcsik József szakmai irányítása mellett, vele konzultálva alakítottuk ki.