HU | EN
SCROLL DOWN
OTTHONÁBA

OTTHONÁBA

Közérzetünket jelentősen befolyásolja a minket körülvevő környezet. A legtöbben szeretjük ha otthonunkban harmónia és nyugalom vesz minket körül. Egy lakás minőségét és élhetőségét jelentősen megemeli egy-egy jól megválasztott festmény, amely igényességet, szépséget és színt ad életterünknek.

Egy igényes festmény, amely anyagában, méretében és színvilágában jól illeszkedik lakásunkba , újra meg újra meggyönyörködtett, elgondolkodtad és akár elővhív becses emlékeket, beszélgetéseket.  

Az Art in the City elhozza otthonába a kortárs művészek alkotásait, ha nincs lehetősége, ideje galériákba járni vagy nem érez elég motivációt, hogy megtervezze az otthonába jól illeszkedő festményt. Vagy egyszerűen még bizonytalan saját izlésében és óvatosan ízlelgeti a művészet világát.

Az Art in the City segít a festmény kiválasztásában és a gyakorlati lebonyolításban, mint például a szállítás és függesztés.  Lehetősége van a festményeket bérelni vagy megvásárolni. A bérlés jó megoldás a még bizonytalan érdeklődők részére, hisz lehetőséget ad, hogy egy vagy több festményt néhány hónapos bérlet formájában „kipróbáljon”. A bérlet ideje alatt lesz ideje eldönteni, hogy megveszi vagy visszaadja a festményt, esetleg másikat választ helyette otthona falára. Bérlés esetén javasoljuk a festményeket 3-6 havonta frissíteni, rotálni.

A műgyűjtés gyakran lukratív befektetés és alternatívát biztosít a hagyományos befektetési formák mellett.  Egy nekünk tetsző festmény  az élvezeti értékén túl sok esetben növeli értékét és jó befektetésnek bizonyul.