HU | EN
SCROLL DOWN
Irodába

Irodába

… és nem csak irodába, hanem intézményekbe, szállodákba, klinikákba, ügyvédi irodákba is

 A festmények barátságossá teszik a teret, igényes környezetet biztosítanak a kollegák, ügyfelek és vendégek részére. Megerősítik a céges identitást és kultúrát. Az új és rendszeresen rotáló festmények  új színt visznek a munkahelyi környezetbe, bekapcsolják azt a kortárs világba, friss és energikus környezetet, érdekes beszédtémát biztosítanak.  A magyar kortárs festők műveiből válogatva kifejezhetik elkötelezettségünket a helyi közösség és a társadalmi felelősségvállalás iránt.

Az irodába jól illeszkedő festmények kiválasztása, keretezése, szállítása, biztosítása, függesztése időigényes feladat, ami valószínűleg egyik kollega munkaidejébe sem fér bele.  Az Art in the City ezeket a gondokat egy az egyben átvállalja, egyszerűen és stresszmentesen biztosítja, hogy magyar kortárs festők művei díszítsék munkahelye falait.

Igény esetén a céges branding figyelembevételével teljeskörű art consulting szolgáltatást nyújtunk, melynek keretében a céges arculata részeként – azt erősítve –, a marketing és PR munkatársakkal együttműködve választjuk ki a műalkotásokat. Kollegáink felmérik a céges környezet paramétereit és igényeit, ezt követően testreszabott portfoliót és látványtervet készítenek, ami illeszkedik a céges arculathoz és költségvetéshez.

Lehetőség van a festményeket bérelni vagy megvásárolni. Nem elvetendő szempont, hogy a festmény bérlés költsége társasági adó terhére elszámolható, így csökkenti az adóalapot.

A bérlés jó megoldás a még bizonytalan érdeklődők részére, hisz lehetőséget ad, hogy egy vagy több festményt néhány hónapos bérlet formájában „kipróbáljanak”.  A bérlet ideje alatt van idő eldönteni, hogy a festményt megtartják vagy visszaadják, esetleg másikat választanak helyette. Bérlés esetén javasoljuk a festményeket 3-6 havonta frissíteni, rotálni.