HU | EN
SCROLL DOWN
így dolgozunk mi

így dolgozunk mi

Az Art in the City azért alakult, hogy minél könnyebben, kényelmesebben elérhetővé tegye ügyfeleink részére a magyar kortárs festők műveit. Munkánk során maximálisan igazodunk az Ön igényeihez, akár kezdő érdeklődőről, akár tapasztaltabb gyűjtőről is van szó.

Művészeink és műveik minőségét kurátorunk Szurcsik József Munkácsy díjas művész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem tanszékvezetője, volt docense biztosítja. Portfóliónkban széles választék található a napjainkban Magyarországon alkotó művészek alkotásaiból: sokféle ízlésvilágot kielégítő absztrakt és figurális képek, úgyis mint tájképek, csendéletek, pop-art témájú képek szerepelnek benne.

Az első találkozás során átbeszéljük az Ön elképzeléseit, megismerjük a helyszínt ahova a festményt, festményeket elhelyezni kívánja. Közösen kiválasztjuk azokat a festőket, akiknek a festményei elnyerik az Ön tetszését, illetve szívesen teszünk mi is javaslatot mely képek illenének legjobban az adott helyszín jellegéhez, bútoraihoz, színvilágához, méretéhez, fényviszonyaihoz. Ezt követően a kiválasztott festők összes elérhető képét megosztjuk Önnel, hiszen a honlapunkon csak egy rövid válogatás szerepel.

Igény esetén pontos felmérést követően színes látványterveket készítünk a helyszínről, így Ön részére is megjelenik a majdani szoba, tárgyaló, recepció látványa a különféle festményekkel, különféle elrendezésben.

Amennyiben Ön a bérlés vagy vásárlás mellett dönt, szerződéskötést követően a festményeket professzionálisan kiszállítjuk, függesztjük, valamint segítünk a biztosítási szerződés megkötésében. Önnek annyi dolga marad csupán, hogy élvezze a festmények gyönyörű látványát!